Máme za sebou Bricolovú slávnosť ochutnávok, zliav a kulinárskeho umenia

Všetkých zákazníkov sme pozvali do priestorov firmy Bricol, aby zažili priateľskú atmosféru a príjemné prekvapenia. Srdce tejto udalosti tvoria tradične ochutnávky produktov, ktoré boli aj tento rok v popredí. 

Jednou z najväčších noviniek tohto ročníka bola účasť kuchára Kuba, ktorý svojím kulinárskym umením učaroval všetkým návštevníkom. Na veľkej panvici pripravil dokonalú paellu, ktorá voňala ešte predtým, než sa dostala na tanier. Jeho buchty boli šťavnaté a výnimočné sladkosti potešili aj tých najnáročnejších gurmánov. Čo robilo Kubove kreácie tak špeciálnymi? Používal ingrediencie zo skla, čo znamená produkty od našich vlastných zákazníkov, ktorí svoje výrobky uzatvárajú do našich obalov.

Táto inovatívna myšlienka nám umožnila ešte viac spojiť našu komunitu. Zákazníci boli nadšení, keď videli, že ich produkty sú súčasťou takéhoto jedinečného podujatia. Okrem toho, že si mohli vychutnať skvelé jedlá, cítili sa ako dôležitá súčasť našej rodiny.

Návštevníci mohli nielen ochutnať rôzne delikatesy, ale tiež využiť výnimočné zľavy, ktoré boli k dispozícii len počas dňa podujatia. Ponuky zahŕňali značné zľavy na rôzne typy fliaš, pohárov a príslušenstva, čo mnohí zákazníci považovali za ideálnu príležitosť na doplnenie svojich zásob.

Súčasťou akcie boli aj predajcovia v stánkoch, ktorí so sebou priniesli bohatú paletu rozmanitých produktov. Výrazne prispeli k vytvoreniu jedinečnej jarmočnej atmosféry. Návštevníci mali možnosť nielen nakúpiť unikátne a kvalitné výrobky, ale aj získať inšpiráciu a objaviť nové možnosti použitia produktov vo svojich domácnostiach. Tento interaktívny prvok podujatia zabezpečil, že každý odchádzal s pocitom obohatenia a radosti z objavov.

 

Prišlo tiež vinárstvo Karpatská Perla, ktoré ponúkalo na ochutnávku svoje skvelé vína a hroznové šťavy.

Podujatie bolo nielen príležitosťou k stretnutiu, ale aj k vzájomnej výmene nápadov a skúseností, čo naďalej podporuje inovačné myšlienky na ďalší rozvoj produktov a služieb spoločnosti Bricol. Vďaka svojej inovatívnej a zákaznícky orientovanej filozofii si Bricol upevňuje pozíciu na trhu a stále viac sa stáva synonymom kvality a spoľahlivosti v oblasti obalového priemyslu.