Tento web používa na poskytovanie služieb a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.

Zahrejte sa teplou medovinou

Uverejnené: 18. 10. 2017

Ak sa chcete počas chladných dní zahriať, doprajte si teplú medovinu.

Teplota pre servírovanie je medzi 50 – 60°C.

Je dôležité neprekročiť 60°C, lebo vtedy by medovina prišla o svoje chuťové vlastnosti. Do tejto teploty ju ale môžeme pokojne zohrievať v hrnci alebo dokonca aj v mikrovlnnej rúre. Čerstvo zohriata medovina zahreje vaše telo a navyše uvoľní svoje chuťové vlastnosti. Jej konzumácia je preto nádherným zážitkom.

Aby ste si vychutnali aj jej krásnu zlatistú farbu, použite na servírovanie priehľadné poháre.  Keďže ide o teplý nápoj, najlepšie bude použiť pohár so stopkou. Ten náš má skladové číslo 4068T.

Ak potrebujete medovinu, nájdete ju samozrejme u nás v e-shope. Kliknite sem.

Užívajte si chuť a liečivé účinky medoviny. Na zdravie

Presunúť nahor