Tento web používa na poskytovanie služieb a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.

Prehľad uzáverov pre zaváranie

Uverejnené: 3. 8. 2021

Ak sa rozhodnete zavárať ovocie, alebo zeleninu, môžete si vybrať viacero postupov a technológii. Dôležité je aj to, akým spôsobom budete váš produkt uzatvárať. Pozrite si prehľad rôznych spôsobov uzatvárania a možno si vyberiete ten, ktorý vám najviac vyhovuje.

Omnia

Spôsob uzatvárania viečok, pri ktorom sa pomocou tvz. uzatváracej hlavy zatláča viečko na pohár. Tento systém bol veľmi rozšírený ešte pred tým, ako prišli závitové uzávery.

Omnia si ale stále zachováva svoju veľkú výhodu a tou je nízka cena za viečko.

Závitové uzávery

Sú pokročilejšou technológiou ako predošlý systém. Ponúkajú hneď niekoľkoko veľmi praktických výhod:

- Na uzatváranie nepotrebujete žiadne ďalšie zariadenia, jednoducho viečko zatiahnete rukou.
- Produkt môžete viac krát pohodlne uzavrieť a jeho konzumáciu odložiť na neskôr.

Klasiky

Weck - systém uzatvárania, ktorý využíva izolačnú gumičku a spony. Weck pochádza z Nemecka, ale bol v minulosti veľmi obľúbený aj u nás. Momentálne zaznamenáva tento typ pohárov svoj veľký návrat.

Patent - nazývaný tiež pákový uzáver. Je to systém silných drôtov, ktoré sa upínajú okolo hrdla pohára. Jednoduchým mechanickým pohybom sa pohár uzatvorí a tiež otvorí. Tesnenie zabezpečuje gumička, ktorá sa dá vymieňať. 

Tento typ pohára je veľmi odolný a dá sa používať veľa rokov.


Náš e-shop vám automaticky ponúkne vhodný typ uzáverov pre každý pohár. Ak potrebujete poradiť s výberom, kontaktujte nás na tel.: 032/65 88 328 alebo mailom na: bricol@bricol.sk .

Veľmi radi vám pomôžeme s výberom. 

O firme

Presunúť nahor